shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Softcover): Ratgeber

Brisket Chronicles

How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Versatile Cut of Meat

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: V2736LW
EAN: 9781523505487
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Fr, 20.12.2024
Versand: Kostenlos
CHF 33.68
Beschreibung
Grill master Steven Raichlen shares more than 60 foolproof, mouthwatering recipes for preparing the tastiest, most versatile, and most beloved cut of meat in the world—outside on the grill, as well as in the kitchen. Take brisket to the next level: ’...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Kochen, Essen und Trinken
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 30.04.2019
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 278
Abmessung:
  • 22.8 cm (Höhe)
  • 17.4 cm (Breite)
  • 2.2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 619 g