shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Hardcover): Fachbuch

Fidel Toldra

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Bewertung abgeben
Verlag:
Elsevier
Artikel-Nr.: 6YNZPW5
EAN: 9780323854085
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Mi, 22.01.2025
Versand: Kostenlos
-19.7 %
CHF 250.00
CHF 200.86
Beschreibung
Lawries' Meat Science, Ninth Edition. continues to be a classic reference in the meat world. It has been used by numerous generations of meat professionals since its first edition in 1966. The new edition brings four new chapters and updated informat...
Spezifikationen
Inhalt
Zielgruppe:
  • Professional & Vocational
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 25.08.2022
Produktform
Format:
  • Fachbuch
Seiten:
  • 890
Abmessung:
  • 15.9 cm (Höhe)
  • 23.9 cm (Breite)
  • 5 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1538 g