shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Food Allergy: Molecular Basis and Clinical Practice

Bewertung abgeben
Verlag:
Karger, S
Artikel-Nr.: R6LZNE2
EAN: 9783318023404
Auf Lager:
2
Zustellung: Fr, 29.11.2024
Versand: Kostenlos
-14.0 %
CHF 217.00
CHF 186.65
Beschreibung
While first accounts of food allergy date back to antiquity, only in recent years has food allergy become recognized as one of the major allergic diseases. During the last decade the output of research papers on food allergy increased tremendously, a...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Medizinische Laboruntersuchungen und -techniken
  • Diätetik und Ernährung
  • Immunologie
  • Dermatologie
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Auflage:
  • 1
Erscheinungsdatum:
  • 21.05.2015
Erscheinungsland:
  • Schweiz
Produktform
Format:
  • Buch (Hardcover)
Seiten:
  • 278
Abmessung:
  • 26.2 cm (Höhe)
  • 19.7 cm (Breite)
  • 1.9 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 902 g