shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Food City: Four Centuries of Food-Making in New York

Four Centuries of Food-Making in New York

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: QV2EKLD
EAN: 9780393076394
Auf Lager:
1
Zustellung: Di, 31.12.2024
Versand: Kostenlos
-34.0 %
CHF 38.50
CHF 25.41
Beschreibung
New York is hailed as one of the world's "food capitals" but the history of food-making in the city has been mostly lost. Since the establishment of the first Dutch brewery, the commerce and culture of food enriched New York and promoted its influenc...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Kochen und Rezepte allgemein
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsjahr:
  • 2016
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 416
Abmessung:
  • 22 cm (Höhe)
  • 16.4 cm (Breite)
  • 3.8 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 722 g