shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Softcover): Fachbuch

High-Temperature Processing of Food Products

Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry

Bewertung abgeben
Verlag:
Elsevier
Artikel-Nr.: 9YGLWQ5
EAN: 9780128186183
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Di, 11.02.2025
Versand: Kostenlos
-19.7 %
CHF 250.00
CHF 200.86
Beschreibung
High-Temperature Processing of Food Products, a volume in the Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, explains the processing operations and equipment necessary for high-temperature processing of different food products,...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Industrielle Chemie und Chemietechnologie
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 17.11.2022
Produktform
Format:
  • Fachbuch
Seiten:
  • 346
Abmessung:
  • 15.3 cm (Höhe)
  • 22.8 cm (Breite)
  • 2.2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 564 g