shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Institut Paul Bocuse Gastronomique

The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: YVWKL2Z
EAN: 9780600634171
Auf Lager:
2
Zustellung: Di, 26.11.2024
Versand: Kostenlos
-24.7 %
CHF 135.00
CHF 101.62
Beschreibung
An authoritative, unique reference book covering 250 cooking techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. Published to celebrate the 25th anniversary of the world-renowned centre of culinary excellence. Packaged in an attractive sli...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Kochen, Essen und Trinken
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 20.10.2016
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 720
Abmessung:
  • 27.2 cm (Höhe)
  • 24 cm (Breite)
  • 6 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 3487 g