shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Lieferdatum: Unbekannt
Buch (Hardcover): Ratgeber

Preserving

Conserving, Salting, Smoking, Pickling

Bewertung abgeben
Verlag:
Phaidon
Artikel-Nr.: 72N4LQ4
EAN: 9780714869520
Lieferdatum: Unbekannt
Versand: Kostenlos
CHF 42.99
Beschreibung
Classic French preserving techniques updated for a modern audience. Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year. With more tha...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Auflage:
  • 1
Erscheinungsdatum:
  • 04.09.2015
Erscheinungsland:
  • Deutschland
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 336
Abmessung:
  • 22 cm (Höhe)
  • 15 cm (Breite)
  • 2 cm (Tiefe)