shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Salt and the Art of Seasoning

From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 65KPN2Q
EAN: 9781915294036
Auf Lager:
10+
Zustellung: Di, 10.12.2024
Versand: Kostenlos
-7.3 %
CHF 46.90
CHF 43.47
Beschreibung
'A cure and a tonic. a wonderfully gritty book, full of recipes I'd happily bring to the table. ' Gill Meller, author of Outside'[A] worthy and inspirational homage to the most essential ingredient in our pantry. ' Tom Hunt, author of Eating for Plea...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 18.05.2023
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 288
Abmessung:
  • 25.4 cm (Höhe)
  • 19.4 cm (Breite)
  • 2.5 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1056 g