shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

The New Wildcrafted Cuisine

Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 897K5GE
EAN: 9781645022299
Auf Lager:
10+
Zustellung: Fr, 13.12.2024
Versand: Kostenlos
-12.0 %
CHF 59.50
CHF 52.38
Beschreibung
"This gorgeous book will make you salivate and dream. Pascal Baudar is exploring important culinary terrain. ". -Sandor Ellix Katz, author of the. New York Times. bestseller. The Art of Fermentation. The New Wildcrafted Cuisine. takes incorporating w...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 27.07.2023
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 432
Abmessung:
  • 25.1 cm (Höhe)
  • 20.3 cm (Breite)
  • 2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1202 g