shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Food Processing and Preservation Technology

Advances, Methods, and Applications

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 6NR3R3R
EAN: 9781771889957
Auf Lager:
1
Zustellung: Di, 21.01.2025
Versand: Kostenlos
-8.3 %
CHF 209.00
CHF 191.75
Beschreibung
Focuses on novel and nonthermal processing of food and food products, incluing dielectric heating and ohmic heating as well as three-dimensional printing of foods and ozonization of food products. It also delves into process interventions for food pr...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Industrielle Chemie und Chemietechnologie
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 06.05.2022
Produktform
Format:
  • Fachbuch
Seiten:
  • 286
Abmessung:
  • 23.4 cm (Höhe)
  • 15.6 cm (Breite)
Gewicht:
  • 739 g