shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Lieferdatum: Unbekannt
Buch (Hardcover): Ratgeber

Le Cordon Bleu Bakery School

80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 3Y423N2
EAN: 9781911667421
Lieferdatum: Unbekannt
Versand: Kostenlos
-4.8 %
CHF 59.50
CHF 56.62
Beschreibung
Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 05.09.2022
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 304
Abmessung:
  • 22.3 cm (Höhe)
  • 26.9 cm (Breite)
  • 2.8 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1442 g