shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Lieferdatum: Unbekannt
Buch (Hardcover): Ratgeber

Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: ZYGG7E9
EAN: 9781911621201
Lieferdatum: Unbekannt
Versand: Kostenlos
-4.8 %
CHF 59.50
CHF 56.62
Beschreibung
Le Cordon Bleu: 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 30.08.2018
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 521
Abmessung:
  • 27.4 cm (Höhe)
  • 22.5 cm (Breite)
  • 4.2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 2174 g