shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: Q4RDDRK
EAN: 9780241956465
Auf Lager:
2
Zustellung: Di, 26.11.2024
Versand: Kostenlos
CHF 23.13
Beschreibung
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi....
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Nationale, regionale und ethnische Küche
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 24.11.2011
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Art/Typ:
  • B-Format-Taschenbuch (GB)
Seiten:
  • 784
Abmessung:
  • 19.8 cm (Höhe)
  • 12.9 cm (Breite)
  • 3.3 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 534 g