shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

A Step-by-Step Guide to Fermenting Grains and Beans

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: Y4WNE95
EAN: 9781612129884
Auf Lager:
2
Zustellung: Morgen
Versand: Kostenlos
-10.5 %
CHF 36.50
CHF 32.67
Beschreibung
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey expand the fermenting possibilities for the home kitchen with an in-depth guide to making fermented bean and grain products, including miso, tempeh, natto, and koji....
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 25.06.2019
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Art/Typ:
  • Trade Paperback (GB)
Seiten:
  • 408
Abmessung:
  • 25.2 cm (Höhe)
  • 20.2 cm (Breite)
  • 2.2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1100 g