✓ Schweizer Online-Shop
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Hardcover): Ratgeber

Modern Art Desserts

Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Worksof Art [A Baking Book]

Produkt bewerten
Unsere-Artikel-Nr.: DRW2EPY
EAN: 9781607743903
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Di, 10.02.2026
Versand: Kostenlos
CHF 32.16
Beschreibung
Taking cues from works by Andy Warhol, Frida Kahlo, and Matisse, pastry chef Caitlin Freeman, of Miette bakery and Blue Bottle Coffee fame, creates a collection of uniquely delicious dessert recipes (with step-by-step assembly guides) that give reade...
Spezifikationen
Sprache
  • Englisch
Autor
  • Caitlin Freeman
Thema
  • Kochen: Allgemein
Erscheinungsjahr
  • 2013
Format
  • Buch (Hardcover)
Anzahl Seiten
  • 224