shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Preserving the Japanese Way

Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 2Z98G9E
EAN: 9781449450885
Auf Anfrage
-12.9 %
CHF 65.00
CHF 56.64
Beschreibung
Preserving the Japanese Wayoffers an easy to understand road map for preserving fruits, vegetables, and fish through a non-scientific, farm- or fisherman-centric approach. Backdrop to the 80 recipes outlined in this book, are the producers and the ar...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Nationale, regionale und ethnische Küche
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 13.08.2015
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 400
Abmessung:
  • 21.5 cm (Höhe)
  • 25.3 cm (Breite)
  • 4.1 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1468 g