shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 443WV2D
EAN: 9781782112303
Auf Lager:
8
Zustellung: Di, 24.12.2024
Versand: Kostenlos
-18.0 %
CHF 59.50
CHF 48.76
Beschreibung
A beautifully illustrated New York Times bestseller that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever....
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Kochen und Rezepte allgemein
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 29.08.2017
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 480
Abmessung:
  • 24 cm (Höhe)
  • 19.5 cm (Breite)
  • 4.2 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1500 g