✓ Schweizer Online-Shop
shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Hardcover): Ratgeber

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking

Produkt bewerten
Unsere-Artikel-Nr.: QV96GWV
EAN: 9781476753836
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Mo, 08.12.2025
Versand: Kostenlos
-13.0 %
CHF 47.50
CHF 41.30
Beschreibung
More than 1 million copies sold New York Times bestseller Winner of the James Beard Award and multiple IACP Cookbook Awards Available as a Netflix series Transform how you prep, cook, and think about food with this visionary master class in cooking b...
Spezifikationen
Sprache
  • Englisch
Autor
  • Samin Nosrat
  • Wendy MacNaughton
Thema
  • Kochen: Allgemeine Rezepte
Erscheinungsjahr
  • 2017
Format
  • Buch (Hardcover)
Anzahl Seiten
  • 480