shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Hardcover): Fachbuch

Science and Cooking

Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 4N38LP3
EAN: 9780393634921
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Di, 17.12.2024
Versand: Kostenlos
CHF 48.10
Beschreibung
The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and Instagram feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking. ,...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 20.11.2020
Produktform
Format:
  • Fachbuch
Seiten:
  • 320
Abmessung:
  • 18.5 cm (Höhe)
  • 24.1 cm (Breite)
  • 2.6 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 864 g