✓ Schweizer Online-Shop
shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Hardcover): Ratgeber

The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking

80 Low-Carb Recipes that Offer Solutions for Celiac Disease, Diabetes, and Weight Loss

Produkt bewerten
Unsere-Artikel-Nr.: E9W7PPV
EAN: 9781607741169
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Di, 20.01.2026
Versand: Kostenlos
-3.4 %
CHF 36.50
CHF 35.25
Beschreibung
The first gluten-free baking book from legendary bread maker and James Beard Award-winning author Peter Reinhart, with 80 world-class recipes suitable for wheat sensitive, diabetic, and low-carb/low-sugar dieters. Amazing, easy-to-make recipes that r...
Spezifikationen
Sprache
  • Englisch
Autor
  • Peter Reinhart
  • Denene Wallace
Erscheinungsjahr
  • 2012
Format
  • Buch (Hardcover)
Anzahl Seiten
  • 224