shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Buch (Softcover): Belletristik

The Language of Food

"Mouth-watering and sensuous, a real feast for the imagination" BRIDGET COLLINS

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: ZVZK3RY
EAN: 9781398502239
Erhältlich:
Nicht auf Lager
Zustellung: Di, 24.12.2024
Versand: Kostenlos
CHF 23.72
Beschreibung
Eliza Acton, despite having never before boiled an egg, became one of the world’s most successful cookery writers. Her story is fascinating, uplifting and inspiring. With recipes that leap to life from the page, The Language of Food explores the endu...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 03.02.2022
Produktform
Format:
  • Belletristik
Art/Typ:
  • Trade Paperback (GB)
Seiten:
  • 416
Abmessung:
  • 23.4 cm (Höhe)
  • 15.3 cm (Breite)
  • 2.6 cm (Tiefe)