shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

The Perfect Loaf

The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: K9P7W45
EAN: 9780593138410
Auf Lager:
1
Zustellung: Morgen
Versand: Kostenlos
-13.0 %
CHF 47.50
CHF 41.30
Beschreibung
JAMES BEARD AWARD WINNER. NEW YORK TIMES. BESTSELLER A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blog...
Spezifikationen
Inhalt
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 08.11.2022
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 432
Abmessung:
  • 26.7 cm (Höhe)
  • 23.5 cm (Breite)
  • 3.5 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 2014 g