shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Yeasts in Food and Beverages

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 6NLNZW
EAN: 9783540283881
Auf Lager:
1
Zustellung: Di, 12.11.2024
Versand: Kostenlos
-13.2 %
CHF 355.00
CHF 308.02
Beschreibung
As a group of microorganisms, yeasts have an enormous impact on food and bev- age production. Scientific and technological understanding of their roles in this p- duction began to emerge in the mid-1800s, starting with the pioneering studies of Paste...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Biologie: Mikrobiologie (nicht-medizinisch)
  • Biotechnologie
  • Lebensmittel- und Getränketechnologie
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Auflage:
  • 1
Erscheinungsdatum:
  • 10.01.2006
Erscheinungsland:
  • Deutschland
Produktform
Format:
  • Fachbuch
Seiten:
  • 453
Abmessung:
  • 23 cm (Höhe)
  • 15 cm (Breite)