shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Bread Book

Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation [A Cookbook]

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: RQ77977
EAN: 9780399578847
Auf Lager:
3
Zustellung: Do, 28.11.2024
Versand: Kostenlos
-11.3 %
CHF 47.50
CHF 42.15
Beschreibung
Visionary baker Chad Robertson unveils what's next in bread, drawing on a decade of innovation in grain farming, flour milling, and fermentation with all-new ground-breaking formulas and techniques for making his most nutrient-rich and sublime loaves...
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Backen, Brot, Kuchen und Feingebäck
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsjahr:
  • 2021
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 368
Abmessung:
  • 25 cm (Höhe)
  • 19 cm (Breite)
  • 3 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1258 g