shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

Tartine Book No. 3

Ancient Modern Classic Whole

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 97G66RL
EAN: 9781452114309
Auf Lager:
6
Zustellung: Do, 28.11.2024
Versand: Kostenlos
-15.6 %
CHF 43.50
CHF 36.72
Beschreibung
Aimed at the experienced baker who wants to use Chad Robertson's famous techniques for baking both bread and pastry with whole grains. Includes step-by-step photographs and text throughout....
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Backen, Brot, Kuchen und Feingebäck
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 01.12.2013
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 304
Abmessung:
  • 26.1 cm (Höhe)
  • 22.6 cm (Breite)
  • 3.5 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1380 g