shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

The Noma Guide to Fermentation

Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

Bewertung abgeben
Artikel-Nr.: 5434D6Z
EAN: 9781579657185
Auf Lager:
10+
Zustellung: Mo, 25.11.2024
Versand: Kostenlos
-16.9 %
CHF 54.50
CHF 45.27
Beschreibung
Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more....
Spezifikationen
Inhalt
Thema:
  • Kochen, Essen und Trinken
Sprache:
  • Englisch
Publikation
Erscheinungsdatum:
  • 16.10.2018
Produktform
Format:
  • Ratgeber
Seiten:
  • 456
Abmessung:
  • 25.4 cm (Höhe)
  • 19.1 cm (Breite)
  • 4.8 cm (Tiefe)
Gewicht:
  • 1155 g