✓ Schweizer Online-Shop
✓ Gratis A-Post-Versand
✓ 30 Tage Rückgaberecht
★★★★★
4.9 von 5
auf Google
shopping-bag-white-svg
keyboard-white-svg
image

The Noma Guide to Fermentation

Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

Produkt bewerten
Unsere-Artikel-Nr.: 5434D6Z
EAN: 9781579657185
Auf Lager:
10+
Zustellung: Di, 18.03.2025
Versand: Kostenlos
-15.0 %
CHF 47.50
CHF 40.37
Beschreibung
Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more....
Spezifikationen
Sprache
  • Englisch
Autor
  • René Redzepi
  • David Zilber
Thema
  • Kochen: Allgemein
Erscheinungsjahr
  • 2018
Format
  • Buch (Hardcover)
Anzahl Seiten
  • 456
Bewertungen